Entitats Col·laboradores

Fundación Abel Matutes

La F.A.M. s’ha incorporat als col.laboradors del projecte tot compartint l’interes per el conneixement i preservació del passat patrimonial de Formentera. La seva aportació ha estat molt important per a poder portar endavant el conjunt d’estudis analítics del projecte.

fam-logo-marca-2-lineas-color-grande

 

Trasmapi

La naviera Trasmapi s’ha incorporat al conjunt de col·laboradors del projecte ArqueoBarbaria, posant a disposició els seus vaixells per al desplaçament entre Eivissa i Formentera de tot l’equip d’excavació, materials i logística necessària per a portar a terme la campanya d’excavacions arqueològiques.
ferry-trasmapi

Ulises Cat

L’empresa de creuers turístics i excursions Ulises Cat ha començat a col·laborar amb el projecte Arqueobarbaria amb la voluntat compartida de donar un impuls a nivell científic i de socialització. Així, han posat els recursos necessaris per a portar a terme una part important de les activitats associades al projecte i que reverteixen directament sobre la societat formentera.

Ulises (1)

Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera

La figura del Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera esdevé fonamental per entendre la realitat del nostre projecte. Actualment ens presten assessorament a nivell científic, a més de col·laborar en una part de la logística necessària per al desenvolupament d’una campanya d’excavacions arqueològiques. A més el Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera esdevingué, i esdevindrà, la seu de dipòsit i custòdia dels materials provinents del jaciment de Cap de Barbaria II.

Museu Arqueològic

Celler Cap de Barbaria

El celler de Cap de Barbaria i el projecte ArqueoBarbaria col·laboren des de 2012 en la promoció i projecció dels productes i patrimoni històric propis de l’illa de Formentera. A més organitza actes associats al projecte com el tast de vins en la xerrada de final de campanya.

Logo-Cap-de-Barbaria

Salines de Formentera

L’empresa Salines de Formentera s’ha incorporat als col.laboradors del projecte tot compartint l’estima per les tradicions i el medi natural de Formentera. La sal, així com els recurssos marins foren elements importants en la prehistòria dels formenterers motiu pel qual treballarem plegats per a donar-los a connèixer i posar-los en valor.

IMG_1610

Anuncis